Restpartijen tegels voor scherpe prijzen

Restpartij tegels kopen? Dan ben je bij Tegeloutlet Asten aan het goede adres. Wij hebben diverse restpartijen A-kwaliteit tegels voor absolute dumpprijzen! De keuze is reuze: onze restpartijen bestaan uit verschillende wandtegels, vloertegels, grote en kleine tegels en meer.

Wil je tegels kopen uit een van onze restpartijen? We hebben regelmatig grote en kleine restpartijen. Met onze restpartij tegels profiteer je van hoge kortingen op de reguliere verkoopprijzen. Zo bespaar je veel bij het aanschaffen van een kwalitatief uitstekende tegel voor de vloer of wand. Dus ben je op zoek naar hoogwaardige tegels tegen scherpe prijzen? Bekijk online een deel van ons aanbod of breng een bezoek aan onze showroom, hier kun je onze restpartijen tegels eerst bekijken.

Restpartij tegels van bekende merken bij Tegeloutlet Asten

In ons assortiment vind je de beste restpartij tegels van bekende merken in diverse afmetingen, stijlen, kleuren en texturen. De restpartijen in het assortiment zijn afkomstig uit bekende fabrieken in Italië, Frankrijk, Portugal en Spanje. Daarnaast kopen we regelmatig tegels uit verschillende faillissementen.

Snel aan de slag met je nieuwe tegels uit een van onze restpartijen

Heb je een keuze gemaakt uit alle restpartijen tegels? Het voordeel is dat je onze restpartij tegels meteen mee kan nemen, maar we bieden ook bezorgmogelijkheden aan. Informeer gerust naar de opties voor bezorging van de restpartij tegels.

Hoe kunnen de tegels uit deze restpartijen zo goedkoop zijn?

Onze restpartij tegels zijn van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de reguliere voorraad, maar waarom zijn ze dan zo goedkoop? Er zijn verschillende redenen waarom we restpartijen tegels spotgoedkoop kunnen aanbieden. De belangrijkste redenen zijn dat we in tegenstelling tot bijvoorbeeld een groothandel geen personeelskosten hebben, geen tussenmarges heffen en geen dure luxe showroom hebben. Daarom kunnen wij ver onder de reguliere verkoopprijzen blijven en onze tegels goedkoop en de restpartijen zelfs nog goedkoper aanbieden. De tegels uit een restpartij zijn net zo hoogwaardig als de reguliere voorraad, maar dan voor een fractie van de prijs, onder andere omdat de voorraad tegels vaak beperkter is.

Waarom restpartijen tegels kiezen?

Wat maakt restpartij tegels zo aantrekkelijk? Naast een scherpe prijs, bieden deze partijen een unieke kans om een ruimte te voorzien van een mooie tegel waarvan de kwaliteit en staat van de tegel hetzelfde is. Door te kiezen voor restpartijen, maak je daarnaast een duurzame keuze. Deze tegels vinden een nieuwe bestemming in jouw project, wat bijdraagt aan het verminderen van verspilling.

Hoeveel wandtegels of vloertegels heb je nodig?

Het is verstandig om vooraf te bepalen hoeveel tegels je nodig hebt, zo weet je of een bepaalde restpartij voldoende is voor het aantal vierkante meter. Voor een toilet is een kleine restpartij met tegels vaak voldoende, voor een badkamer, keuken of grotere ruimte heb je vanzelfsprekend al snel grotere restpartijen tegels nodig. Gelukkig hebben we veel restpartijen met A-kwaliteit tegels.

Heb je hulp nodig bij het bepalen van de benodigde hoeveelheid tegels? We kunnen je hierin adviseren, kom langs in onze showroom of neem contact op.

Wat zijn restpartij tegels?

Met restpartij tegels haal je hoogwaardige tegels in huis voor een bodemprijs, maar wat is een restpartij precies? Restpartijen met tegels zijn tegels die bijvoorbeeld overblijven na een faillissement, tegels uit een vorig seizoen of overtollige voorraad/productie van een bepaalde tegel.

Restpartijen tegels van dezelfde kwaliteit voor scherpe prijzen

Belangrijk om te weten is dat deze tegels van dezelfde kwaliteit zijn als de reguliere voorraad. Maar doordat het een rest is, varieert het aantal tegels van een redelijk grote hoeveelheid tot een kleinere hoeveelheid die over is. Daardoor ligt de prijs vaak veel lager.

Ben je op zoek naar restpartij vloertegels? Dan kun je zeker bij ons terecht.

Restpartij tegels

Onze tegeloutlet met restpartijen is uitstekend bereikbaar vanuit omliggende plekken rond regio Asten, denk aan Deurne, Helmond, Veghel, Eindhoven, Someren en Weert. Zien we je snel in onze outlet?