Restpartij vloertegels voor outletprijzen

Restpartij vloertegels kopen? Dat kan bij Tegeloutlet Asten voor een voordelige prijs. Wij hebben vloertegels van topkwaliteit, maar dan voor een outletprijs. Restpartijen met vloertegels bieden een unieke kans om topkwaliteit vloertegels te kopen tegen een fractie van de prijs.

We hebben regelmatig restpartijen vloertegels die we voor een aantrekkelijke prijs kunnen verkopen. Zo bespaar jij gemakkelijk op je vloertegels, zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit. Dus ben je op zoek naar hoogwaardige vloertegels tegen scherpe prijzen? Bekijk online een deel van ons aanbod of breng een bezoek aan onze showroom in Asten, hier kun je onze restpartijen vloertegels eerst bekijken.

Restpartij vloertegels van hoge kwaliteit

In ons assortiment vind je restpartij vloertegels van bekende merken in diverse afmetingen, stijlen, kleuren en texturen. De restpartijen in het assortiment zijn afkomstig uit bekende fabrieken in Italië, Frankrijk, Portugal en Spanje. Vaak komen onze restpartij vloertegels uit faillissementen of overtollige voorraad. Tegels die anders niet verkocht kunnen worden kopen wij op en bieden we aan voor een aantrekkelijke prijs. Zo kom jij aan topkwaliteit vloertegels voor een goede prijs.

Hoe kunnen de restpartij vloertegels zo goedkoop zijn?

De restpartij vloertegels komen van dezelfde bekende fabrieken als ons reguliere aanbod. Daardoor is de kwaliteit van de restpartij vloertegels goed. Maar hoe kunnen ze dan zo goedkoop zijn? Dat heeft verschillende redenen. Wij zijn geen groothandel en hebben dus geen personeelskosten. Daarnaast heffen we geen tussenmarges, omdat we alles direct bij de fabrikant halen. Ook hebben we geen luxe (en vooral heel dure) showroom. Onze showroom is compact en overzichtelijk. Daardoor maken we minder kosten en dat merk je in de prijs. Onze prijzen zijn altijd laag, maar die van de restpartij vloertegels zijn nóg lager. Deze vloertegels komen namelijk uit overtollige voorraad of faillissementen. Hierdoor is het mogelijk dat het aantal tegels beperkter is, dit zie je ook terug in de prijs.

Haal je restpartij vloertegels bij Tegeloutlet Asten

Door te kiezen voor restpartij vloertegels van Tegeloutlet Asten ben je niet alleen duurzaam bezig, maar maak je ook een slimme financiële keuze. Je koopt namelijk tegels, die anders misschien niet meer verkocht zouden worden en dat merk je aan de prijs. Wij begrijpen dat het fijn is om onze restpartij vloertegels van tevoren te kunnen zien en aanvoelen. Daarom zien we je ook graag terug in onze showroom.

Restpartij tegels

Onze tegeloutlet met restpartij vloertegels is uitstekend bereikbaar vanuit omliggende plekken rond regio Asten, denk aan Deurne, Helmond, Veghel, Eindhoven, Someren en Weert. Zien we je snel in onze outlet?