Grote tegels voor scherpe prijzen koop je bij Tegeloutlet Asten

Ben je op zoek naar grote tegels? Dan ben je bij Tegeloutlet Asten aan het juiste adres. Grote tegels staan goed in veel verschillende ruimtes in huis, bijvoorbeeld in de keuken, badkamer of woonkamer. Daarom hebben we bij Tegeloutlet Asten een ruim assortiment aan grote tegels. Wij importeren onze tegels direct vanuit de fabrieken in Spanje, Portugal en Italië, waar ze gemaakt worden. Daarom zijn de grote tegels die je bij ons koopt gegarandeerd van hoge kwaliteit, maar toch goedkoop. Dus als je op zoek bent naar groot formaat tegels, ben je op de goede plek.

Grote tegels voor iedereen

In onze outlet vind je groot formaat tegels in verschillende formaten, kleuren en stijlen. Het assortiment grote tegels is breed, daardoor is er altijd een groot formaat tegel te vinden voor jouw project. Kies uit grote vloertegels of wandtegels. Denk bijvoorbeeld aan tegels van 80 x 80. Zie je door de bomen het bos niet meer en krijg je keuzestress van ons ruime assortiment? Dan helpen we je graag met het maken van een keuze. Ons team kijkt graag met je mee naar welke grote tegels het beste bij jouw stijl en interieur passen, zodat jij altijd met de juiste tegels de deur uit loopt.

Waarom kunnen jullie de grote tegels goedkoop aanbieden?

Wij kopen onze tegels rechtstreeks bij fabrieken in Spanje, Portugal en Italië. Geen tussenhandel dus! Dat betekent topkwaliteit tegels van bekende merken voor betaalbare prijzen. Met zoveel keuze in ons assortiment, vind je gegarandeerd een tegel die bij je past.

Bezoek onze showroom in Asten en bekijk de tegels in ons grote assortiment

Kom langs in onze showroom in Asten om ons ruime assortiment grote tegels te bekijken. In onze showroom kun je de grote tegels zien en voelen. Daarnaast helpen we je graag met het maken van de juiste keuze, het maakt niet uit of je nu al precies weet wat je wilt of dat je nog aan het twijfelen bent welke grote tegels nou precies bij jouw stijl passen. We staan met veel plezier voor je klaar op de volgende dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is uitstekend bereikbaar. Vanuit omliggende plaatsen zoals Eindhoven, Someren, Deurne, Helmond en Veghel ben je er zo.

Showroom overzicht