Goedkope tegels in de buurt van Weert

Zoek je mooie tegels voor een goede prijs in de buurt van Weert? Kom dan eens kijken in onze tegeloutlet in Asten. Bij Tegeloutlet Asten vind je allerlei soorten tegels van hoogwaardige kwaliteit voor mooie prijzen. Zo geniet je van prachtige tegels van goede kwaliteit en profiteer je van goedkope prijzen.

Bezoek onze tegeloutlet nabij Weert

Ben je op zoek naar betaalbare tegels van hoge kwaliteit of outlet tegels in de buurt van Weert? Kom dan eens langs bij Tegeloutlet Asten. In ons assortiment goedkope tegels vind je diverse ontwerpen, stijlen en materialen. Of je nu op zoek bent naar kleine of grote tegels? Goedkope tegels voor aan de wand of op de vloer of mozaïek tegels en natuursteen. Je vindt het allemaal in onze tegeloutlet dichtbij Weert.

Openingstijden van onze showroom in de buurt van Weert

Ervaar zelf ons grote aanbod goedkope tegels als je een bezoek brengt aan onze showroom van meer dan 350 vierkante meter. Wij zijn geopend op:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Goede bereikbaarheid in de omgeving van Weert

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is. Gelukkig is onze tegeloutlet goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de regio van Weert, denk aan Helmond, Someren en Eindhoven. Zien we je snel?

Waarom kiezen voor Tegeloutlet Asten?

De prijzen zijn voordelig en de tegels zijn van hoge kwaliteit. Zo geniet je voor minder van meer tegel! Met onze ruim 30 jaar ervaring in de tegelbranche helpen we je met plezier verder in onze tegeloutlet. Zo vind je de tegels die je zoekt. Dus, woon je in (de buurt van) Weert en ben je op zoek naar goedkope tegels van hoogwaardige kwaliteit? Dan is een bezoek aan Tegeloutlet Asten perfect! Zien we je snel?

Hoe kunnen jullie de tegels goedkoop verkopen?

De tegels in ons outlet assortiment worden rechtstreeks bij Portugese, Spaanse of Italiaanse fabrieken ingekocht. Op deze manier zit er geen tussenpartij in het aankoopproces. Daarom kunnen we prachtige hoogwaardige tegels van goed merken goedkoop verkopen aan onze klanten. Ben je benieuwd naar de goedkope tegels die wij voor je hebben? Kom dan langs in onze grote showroom in Asten. Vanuit Weert ben je er zo!

Wat is de levertijd van de tegels?

Met een grote voorraad aan tegels die direct op voorraad zijn, kun je de perfecte tegel voor jouw droominterieur direct meenemen naar Weert. Bezorging is uiteraard ook mogelijk en bij Tegeloutlet Asten helpen we je graag om ervoor te zorgen dat je tegels veilig bij je thuis in Weert aankomen. Daarom kunnen we de tegels ook in Weert bezorgen. Vraag ons naar de opties als je hier interesse in hebt.

tegels display