Tegels kopen voor een scherpe prijs in de buurt van Veghel

Bij Tegeloutlet Asten in de buurt van Veghel vind je betaalbare tegels van hoge kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit een ruime selectie goedkope tegels van bekende merken, rechtstreeks afkomstig van fabrieken in Portugal, Spanje en Italië. Of je nu een liefhebber bent van landelijke interieurs of juist een voorkeur hebt voor moderne en strakke designs, in onze showroom vind je tegels die aansluiten bij alle stijlen. Als je in Veghel woont en op zoek bent naar tegels in de buurt, ben je bij ons aan het juiste adres!

Topkwaliteit tegels kopen dichtbij Veghel

Ben je op zoek naar de perfecte vloer- en wandtegels? Dan zijn onze voordelige tegels van hoge kwaliteit absoluut een uitstekende keuze. Bij Tegeloutlet Asten vind je een uitgebreid assortiment betaalbare en hoogwaardige tegels van bekende merken. In onze showroom, gelegen in de buurt van Veghel, tref je een ruime selectie tegels in diverse materialen, kleurstellingen, stijlen en formaten aan. Wat je ook zoekt, je vindt het allemaal bij onze tegeloutlet in de buurt van Veghel. Door tegels bij Tegeloutlet Asten aan te schaffen, kies je voor superieure kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Dus als je op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare tegels in Veghel of omstreken, breng dan zeker eens een bezoek aan Tegeloutlet Asten.

Waarom kiezen voor Tegeloutlet Asten?

Bij Tegeloutlet Asten helpen we je graag bij het maken van de juiste tegelkeuze. We hebben een ruime selectie hoogwaardige en betaalbare tegels van gerenommeerde merken, die rechtstreeks uit fabrieken in Portugal, Spanje en Italië komen. In onze showroom, vlakbij Veghel, kun je ons aanbod bekijken en inspiratie opdoen. We nemen altijd de tijd om ervoor te zorgen dat je de tegels vindt die perfect passen bij jouw stijl en wensen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het aanschaffen van nieuwe tegels. Of je nu in Veghel woont of ergens anders in de regio, je bent van harte welkom bij ons in Asten!

Hoe kunnen jullie de tegels goedkoop verkopen?

Bij ons zijn er geen tussenpersonen betrokken, aangezien we onze tegels rechtstreeks inkopen bij fabrieken in Portugal, Spanje en Italië. Hierdoor kunnen we prachtige, hoogwaardige tegels van bekende merken aanbieden tegen scherpe prijzen. Heb je interesse in onze tegels? Breng dan een bezoek aan onze ruime showroom van maar liefst 350 vierkante meter, gelegen op korte afstand van Veghel!

Meer weten over onze tegeloutlet in de buurt van Veghel?

Als je graag meer wilt weten, nodigen we je van harte uit om onze showroom te bezoeken. Kom langs en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment! We verwelkomen je graag in onze showroom voor meer informatie. Onze tegeloutlet is vanuit Veghel in ongeveer een half uur te bereiken. We staan met veel enthousiasme voor je klaar op de volgende dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Goede bereikbaarheid in omgeving Veghel

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de regio van Veghel, denk aan HelmondEindhoven en Schijndel. Zien we je snel?

Wat is de levertijd van de tegels?

Bij Tegeloutlet Asten hebben we een ruime voorraad met een breed assortiment tegels. Veel tegels zijn direct beschikbaar en kun je dus meteen meenemen naar Veghel! Mocht dat niet lukken, dan helpen we je graag om de tegels veilig bij jou thuis in Veghel te bezorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

tegels display