Goedkoop tegels kopen in de buurt van Deurne

Voor betaalbare tegels van hoge kwaliteit in de buurt van Deurne, ben je bij Tegeloutlet Asten aan het juiste adres. We hebben een grote selectie goedkope tegels van bekende merken die rechtstreeks afkomstig zijn van fabrieken in Portugal, Spanje en Italië. Of je nu houdt van landelijke interieurs of moderne en strakke designs, onze showroom biedt tegels voor alle stijlen. Ideaal als je in Deurne woont en tegels in de buurt wil kopen!

Tegels kopen dichtbij Deurne

Wanneer je op zoek bent naar de juiste vloer- en wandtegels, dan zijn onze voordelige tegels van hoge kwaliteit een goede optie. Tegeloutlet Asten biedt een ruim assortiment betaalbare en hoogwaardige tegels van bekende merken. In onze showroom dichtbij Deurne vind je een ruim assortiment tegels in allerlei materialen, kleurstellingen, stijlen en formaten. Je vindt het allemaal in onze tegeloutlet dichtbij Deurne. Door tegels bij Tegeloutlet Asten te kopen, koop je superieure tegels voor mooie prijzen. Dus wil je kwalitatieve, betaalbare tegels kopen bij jou in de buurt in Deurne, kom dan eens langs bij Tegeloutlet Asten.

Waarom kiezen voor Tegeloutlet Asten?

Het kiezen van de juiste tegel kan lastig zijn. Bij Tegeloutlet Asten helpen we je graag om de juiste keuze te maken. Met een grote selectie hoogwaardige, voordelige tegels van goede merken, die rechtstreeks afkomstig zijn uit fabrieken in Portugal, Spanje en Italië, is er altijd een tegel die past bij je stijl. In onze showroom dichtbij Deurne bekijk je ons aanbod en kun je inspiratie opdoen. Ook nemen we altijd de tijd om er samen voor te zorgen dat je de tegels vindt waar je naar op zoek bent. Wij staan ​​altijd klaar om vragen te beantwoorden en je te helpen met het kopen van nieuwe tegels. Of je nu in Deurne woont of elders in de regio, je bent welkom bij ons in Asten!

Hoe kunnen jullie de tegels goedkoop verkopen?

Er zijn geen onnodige partijen betrokken omdat we de tegels rechtstreeks inkopen bij fabrieken in Portugal, Spanje of Italië. Hierdoor is het mogelijk om mooie, kwalitatief hoogwaardige tegels van toonaangevende merken te verkopen tegen scherpe prijzen. Interesse in onze tegels? Bezoek dan de showroom van ruim 350 vierkante meter op korte afstand van Deurne!

Meer weten over onze tegeloutlet in de buurt van Deurne?

Als je graag meer wil weten, dan ben je van harte welkom om eens naar onze showroom te komen. Kom langs en laat je verrassen door onze grote collectie! Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. Kom eens langs en laat je verrassen door onze mooie collectie tegels. Vanuit Deurne bereik je onze tegeloutlet in ruim 10 minuten. We staan met plezier voor je klaar op deze dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Goede bereikbaarheid in regio Deurne

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de regio Deurne, denk aan Helmond, Veghel, Eindhoven, Someren en Weert. Zien we je snel?

Wat is de levertijd van de tegels?

Tegeloutlet Asten heeft een groot assortiment tegels direct op voorraad. Veel tegels kun je dus direct meenemen naar Deurne! Lukt dat niet? We helpen je graag om de tegels veilig bij je in Deurne te krijgen. Daarom is bezorging ook mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

kleine tegeltjes in allerlei kleuren