Op zoek naar een tegeloutlet in regio Helmond?

Zoek je een tegeloutlet in de buurt van Helmond of ben je op zoek naar scherp geprijsde tegels in de omgeving van Helmond? Tegeloutlet Asten biedt een ruim assortiment tegels tegen betaalbare en voordelige prijzen aan. Op deze manier geniet je van goedkope tegels zonder in te leveren op de uitstekende kwaliteit. Dankzij de korte afstand en gemakkelijke bereikbaarheid van onze tegeloutlet tot Helmond geniet je in een mum van tijd van je nieuwe tegels. 

Bezoek onze ruime showroom nabij Helmond

Tegeloutlet Asten is de outletwinkel van De Tegelzaak. Hier koop je de laatste trends, speciale prints en tegels van hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in de tegelbranche ben je verzekerd van goede service en mooie tegels.

Wij zien je graag in onze showroom dichtbij Helmond. Heb je vloertegels of wandtegels nodig, of allebei? Natuursteen of een mooie mozaïek tegel? Een moderne sfeer of een nostalgische tegel? Ben je op zoek naar goedkope tegels in de regio Helmond, dan ben je bij Tegeloutlet Asten aan het goede adres. Het maakt helemaal niet uit of je toevallig wel weet wat je zoekt of dat je het helemaal niet weet. Er is zoveel verkrijgbaar bij Tegeloutlet Asten dat er altijd iets voor je te vinden is.

Onze showroom in Asten is eenvoudig en snel te bereiken vanuit (omgeving) Helmond. Met een ruime 30 jaar ervaring staan ​​wij met plezier voor je klaar. Tijdens een bezoek aan onze showroom van ruim 350 m2 ervaar je het ruime aanbod tegels. Als de wand- of vloertegels voorradig zijn kun je deze meteen mee naar huis nemen. Door onze grote voorraad is dat meestal het geval. Bezorgen behoort ook tot onze mogelijkheden. Tot slot is het mogelijk om de tegels te laten leggen door onze tegelzetters. Vraag geheel vrijblijvend naar de opties.

Bezoek brengen aan de Tegeloutlet dichtbij Helmond? Wij zijn open op:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Goede bereikbaarheid in de omgeving van Helmond

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet in Asten goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de omgeving van Helmond, denk aan Eindhoven, Veghel, Venray, Someren, Uden of Venlo. Zien we je snel?

Hoe is het mogelijk de tegels van bekende merken toch goedkoop te kopen?

Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek is er geen tussenpartij. Om die reden kunnen wij hoogwaardige tegels van bekende merken tegen scherpe prijzen verkopen, waardoor jij als klant voordelig tegels koopt. De tegels in onze tegeloutlet zijn direct afkomstig uit onder andere Spaanse, Italiaanse of Portugese fabrieken. In de grote showroom in Asten, omgeving Helmond, ervaar je een groot aanbod goedkope, hoogwaardige tegels van goede merken. Ideaal als je op zoek bent naar een goede tegeloutlet in de buurt van Helmond. Zien we je snel?

een bezoek aan de showroom