Kleine tegels koop je bij Tegeloutlet Asten

Ben je op zoek naar kleine tegels voor in je keuken of badkamer? Dan ben je bij Tegeloutlet Asten aan het juiste adres. In het geval van tegels is groot niet altijd beter. Kleine tegeltjes kunnen namelijk heel mooi staan in bijvoorbeeld een badkamer of keuken. Daarom hebben we bij Tegeloutlet Asten een ruim assortiment aan kleine badkamer tegels en andere kleine tegels voor in je huis. Wij importeren onze kleine tegels direct vanuit de fabrieken in Spanje, Portugal en Italië, waar ze gemaakt worden. Daarom zijn de kleine tegels die je bij ons koopt gegarandeerd van hoge kwaliteit, maar toch goedkoop.

Creatief aan de slag met kleine tegeltjes

Kleine tegels zijn als een leeg canvas voor jouw vloeren en muren. Door het kleine formaat heb je creatieve vrijheid om ze te leggen zoals je maar wilt. Zo kun je met onze kleine vierkante tegels mooie patronen maken of zelfs een klassiek mozaïek. In ons uitgebreide aanbod vind je genoeg keuze om creatief aan de slag te gaan met kleine (vierkante) tegeltjes. Zie je door de bomen het bos niet meer en krijg je keuzestress van ons grote assortiment? Dan helpen we je graag met het maken van een keuze. Ons team kijkt graag met je mee naar welke kleine tegels het beste bij jouw stijl en interieur passen, zodat jij altijd met de juiste kleine tegels de deur uit loopt. 

Kleine tegels zijn gemakkelijk en goed

Kleine tegels zijn perfect voor een keuken of badkamer. Dankzij de compacte aard van deze tegels kunnen ze zelfs de meest intensief gebruikte ruimtes weerstaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, vocht en temperatuurschommelingen. Ook zijn onze kleine tegels kwalitatief goed en zullen ze voor lange tijd meegaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de duurzaamheid van de kleine tegeltjes die je koopt bij Tegeloutlet Asten. Daarnaast zijn kleine tegels ook nog eens makkelijk te onderhouden in vergelijking met andere vloer- en wandbedekkingen, zoals tapijt of hout. 

Bezoek onze showroom in Asten en bekijk de kleine tegeltjes in ons assortiment

Kom langs in onze showroom in Asten en bekijk ons grote assortiment kleine tegels. Bij ons in de showroom kun je eerst de tegels zien en voelen. Daarnaast helpen we je graag met het maken van de juiste keuze, het maakt niet uit of je nu al precies weet wat je wilt of dat je nog aan het twijfelen bent welke kleine tegels nou precies bij jouw stijl passen. We staan met veel plezier voor je klaar op de volgende dagen: 

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is goed bereikbaar vanuit de regio. Vanuit onder andere Helmond, Deurne, Eindhoven of Weert ben je zo bij ons!

 

Kleine tegels