Goedkope wandtegels van hoge kwaliteit vind je bij Tegeloutlet Asten

Ben jij op zoek naar een budgetvriendelijke manier om je muren te betegelen? Bij Tegeloutlet Asten hebben we precies wat je nodig hebt. Wij bieden namelijk een uitgebreide selectie goedkope wandtegels aan van bekende merken en hoge kwaliteit. Wij kopen onze tegels direct in bij de fabrieken in Spanje, Portugal en Italië. Hierdoor slaan we de tussenhandel over en kunnen we jou onze wandtegels goedkoop aanbieden, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Ben je dus op zoek naar goedkope wandtegels? Dan zit je bij Tegeloutlet Asten goed!

Ruime keuze aan goedkope wandtegels

Onze goedkope tegels bieden veel verschillende ontwerpmogelijkheden, waardoor je altijd een wandtegel in jouw stijl vindt. Of je nu houdt van modern of klassiek, mozaïek, keramisch of natuursteen, wij hebben het in ons grote aanbod. Krijg je van al die keuze een beetje keuzestress of ben je er gewoon nog niet helemaal uit wat de stijl is waar jij naar op zoek bent? Dan staan wij klaar om je te helpen. Wij kijken graag mee naar welke wandtegel bij jouw stijl past zodat jij altijd met een glimlach de deur uit loopt.

Kwaliteit wandtegels, maar dan goedkoop

Onze goedkope wandtegels zijn niet van goedkope kwaliteit. Onze goedkope wandtegels zijn namelijk van de beste kwaliteit en van bekende merken. Dat zorgt ervoor dat ze ook op lange termijn goed zijn voor je portemonnee. Onze goedkope wandtegels gaan namelijk jarenlang mee. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je ze snel zult moeten vervangen.

Bezoek onze showroom in Asten

Het is natuurlijk het fijnste om je nieuwe wandtegels in persoon te zien voordat je een keuze maakt. Daarom hebben we een ruime showroom in Asten waar we je graag helpen de juiste keuze te maken. Ook als je nog niet weet waar je naar op zoek bent, helpen we je graag om tot de juiste keuze te komen, zodat jij met de beste wandtegel naar huis gaat. We staan met veel plezier voor je klaar op de volgende dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is uitstekend bereikbaar vanuit omliggende regio's zoals Helmond, Deurne, Weert, Someren en Eindhoven.

tegels opgesteld in de showroom