Goedkope tegels kopen in regio Someren?

Ben je op zoek naar goedkope tegels in de omgeving van Someren? Of zoek je een tegelhandel of tegeloutlet in de buurt van Someren? Bij Tegeloutlet Asten dichtbij Someren koop je een grote diversiteit aan tegels tegen betaalbare prijzen. Zo geniet je van goedkopere tegels zonder in te leveren op de kwaliteit en je wensen. Door de korte afstand van onze tegelhandel tot Someren geniet je snel van je nieuwe tegels.

Hoe kunnen jullie de tegels goedkoop aanbieden?

Doordat wij direct inkopen bij fabrieken is er geen tussenhandel en bieden wij hoge kwaliteit tegels van bekende merken tegen scherpe prijzen, waardoor je deze goedkoop koopt. Onze tegels worden direct ingekocht bij fabrieken in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Italië. In onze ruime showroom in Asten, regio Someren, laten wij je graag een mooie voorraad betaalbare, hoogwaardige tegels van bekende merken zien. Tot ziens bij Tegeloutlet Asten in de regio Someren.

Bezoek onze tegeloutlet in regio Someren

Wij staan ​​voor je klaar in onze showroom nabij Someren. Het maakt niet uit of je al weet wat je zoekt of dat je het nog helemaal niet weet. Heb je liever grote tegels of kleine tegels, mozaïek tegels of toch natuursteen? Wil je vloertegels of wandtegels en heb je liever een moderne of juist een nostalgische look? Het is allemaal verkrijgbaar bij Tegeloutlet Asten. Met meer dan 30 jaar ervaring staan ​​wij voor je klaar. Ervaar zelf ons uitgebreide assortiment in onze showroom van ruim 350 m2. Onze showroom in Asten is snel bereikbaar vanuit regio Someren. Bij een grote voorraad kunnen de tegels direct meegenomen worden na je bezoek. Uiteraard is bezorgen een optie. Ook is het mogelijk om de tegels te laten leggen door onze tegelzetters. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Als je op zoek bent naar goedkope tegels in de regio Someren, dan kun je terecht bij Tegeloutlet Asten. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de tegelbranche. Tegeloutlet Asten is namelijk de outletwinkel van De Tegelzaak in Asten. Hier vind je de laatste trends, unieke prints en tegels van superieure kwaliteit. Zo koop je goedkope tegels die aansluiten bij de tijdsgeest en je wensen. Zien we je snel?

Onze showroom dichtbij Someren is geopend op

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Goede bereikbaarheid in regio Someren

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet in Asten goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de regio van Someren, denk aan Helmond, Eindhoven en Weert. Zien we je snel?

een bezoek aan de showroom