Tegels Eindhoven - Goedkope tegels kopen bij een tegeloutlet in regio Eindhoven

Op zoek naar goedkope tegels in regio Eindhoven of een tegeloutlet in de buurt van Eindhoven? Bij Tegeloutlet Asten in de buurt van Eindhoven kies je uit een breed assortiment met diverse soorten vloer- en wandtegels van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo geniet je van goedkope wand- en vloertegels zonder in te leveren op kwaliteit. Dankzij het ruime assortiment is er altijd een perfecte tegel te vinden voor jouw project. Kom dus langs bij Tegeloutlet Asten als je op zoek bent naar goedkope tegels in regio Eindhoven.

Een groot assortiment dichtbij Eindhoven

Ben je op zoek naar nieuwe tegels? In onze tegeloutlet dichtbij Eindhoven vind je een ruim assortiment vloertegels en wandtegels. Zo is er altijd een geschikte tegel die bij je interieur past en geschikt is voor je vloer of tegen de wand. Denk aan keramische tegels, tegels met houtlook, grote tegels, kleine tegels, opvallende Portugese of Spaanse tegels en mozaïektegels. En dat is nog niet alles, er is veel meer! Door te kiezen voor tegels uit onze outlet kies je voor goedkope tegels van uitstekende kwaliteit.

Waarom kunnen jullie de tegels goedkoop aanbieden?

Onze tegels worden rechtstreeks ingekocht vanuit Spaanse, Portugese en Italiaanse fabrieken. Doordat wij direct inkopen bij deze fabrieken is er geen sprake van tussenhandel en bieden wij kwaliteitstegels van bekende merken aan voor goedkope en scherpe prijzen. Met een ruim assortiment tegels zit er altijd een tegel naar wens bij die je natuurlijk goedkoop aanschaft. In onze ruime showroom in Asten, in de buurt van Eindhoven, laten wij onze mooie voorraad goedkope tegels van hoge kwaliteit en bekende merken graag aan je zien. Zien we je snel bij Tegeloutlet Asten in omgeving Eindhoven?

Kom langs in onze tegeloutlet in omgeving Eindhoven

Tegeloutlet Asten is de outlet verkoop van De Tegelzaak. Hier vind je de nieuwste trends, unieke prints en tegels van uitstekende kwaliteit. Inspiratie opdoen of de juiste tegel kopen? Je bent van harte welkom in onze showroom in de buurt van Eindhoven. Het maakt niet uit of je al weet waar je naar zoekt of nog geen idee hebt. Gaat je voorkeur uit naar grote of kleine tegels? Mozaïek tegels of liever natuursteen? Heb je vloertegels of wandtegels nodig? Hou je van een modern of nostalgisch uiterlijk? Het is allemaal verkrijgbaar bij Tegeloutlet Asten.

Wij staan voor je klaar met meer dan 30 jaar ervaring. In onze showroom van maar liefst 350m2 ervaar je zelf ons ruime aanbod goedkope tegels. Onze showroom in Asten is snel te bereiken vanuit Eindhoven. Onze showroom in de buurt van Eindhoven is geopend op:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Snel aan de slag met je nieuwe tegels in Eindhoven

Door de enorme voorraad is het mogelijk je tegels direct mee te nemen naar Eindhoven. Natuurlijk is bezorging ook mogelijk. Ook is het plaatsen van de tegels door één van onze tegelzetters een optie. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid in omgeving Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet goed bereikbaar vanuit Eindhoven en verschillende plekken in de regio. Ook vanuit HelmondSomeren en Geldrop ben je zo bij ons. Zien we je snel in onze showroom?

een bezoek aan de showroom