Goedkope tegels kopen bij een tegeloutlet in regio Eindhoven?

Op zoek naar goedkope tegels in regio Eindhoven of een tegeloutlet in de buurt van Eindhoven? Bij Tegeloutlet Asten nabij Eindhoven koop je een breed aanbod met diverse soorten tegels van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo geniet je van goedkope tegels zonder in te leveren op kwaliteit.

Waarom kunnen jullie de tegels goedkoop aanbieden?

Onze tegels worden rechtstreeks ingekocht vanuit Spaanse, Portugese en Italiaanse fabrieken. Doordat wij direct inkopen bij deze fabrieken is er geen sprake van tussenhandel en bieden wij kwaliteitstegels van bekende merken aan voor goedkope en scherpe prijzen. Met een ruim assortiment tegels zit er altijd een tegel naar wens bij die je natuurlijk goedkoop aanschaft. In onze ruime showroom in Asten, in de buurt van Eindhoven, laten wij onze mooie voorraad goedkope tegels van hoge kwaliteit en bekende merken graag aan je zien. Zien we je snel bij Tegeloutlet Asten in omgeving Eindhoven?

Bezoek onze tegeloutlet nabij Eindhoven

Tegeloutlet Asten is de outlet verkoop van De Tegelzaak. Hier vind je de nieuwste trends, unieke prints en tegels van uitstekende kwaliteit. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tegels.

Je bent van harte welkom in onze showroom nabij Eindhoven. Het maakt niet uit of je al weet waar je naar zoekt of nog geen idee hebt. Gaat je voorkeur uit naar grote of kleine tegels? Mozaïek tegels of liever natuursteen? Vloertegel of wandtegel nodig? Hou je van een modern of nostalgisch uiterlijk? Het is allemaal verkrijgbaar bij Tegeloutlet Asten. Wij staan voor je klaar met meer dan 30 jaar ervaring. In onze showroom van maar liefst 350m2 ervaar je zelf ons ruime aanbod. Onze showroom in Asten is snel te bereiken vanuit Eindhoven. Door de enorme voorraad is het mogelijk je tegels direct mee te nemen. Natuurlijk is bezorging ook mogelijk. Ook is het plaatsen van de tegels door één van onze tegelzetters een optie. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Kom dus langs bij Tegeloutlet Asten als je op zoek bent naar goedkope tegels in de regio van Eindhoven.

Onze showroom in de buurt van Eindhoven is geopend op

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Goede bereikbaarheid in omgeving Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in regio Eindhoven, denk aan Helmond, Someren en Geldrop. Zien we je snel?

een bezoek aan de showroom