Hoogwaardige wandtegels voor jouw keuken voor een scherpe prijs

Op zoek naar goedkope wandtegels om de uitstraling van jouw keuken te veranderen? Ontdek hoe de wandtegels van Tegeloutlet Asten jouw keukenmuur verfraaien en waarom onze tegels een slimme keuze zijn voor de keuken.

Goedkope wandtegels voor de achterwand van je keuken

Of je nu op zoek bent naar luxe en elegantie of een moderne uitstraling in de keuken, wandtegels zijn een uitstekende keuze vanwege hun veelzijdigheid en solide karakter. De duurzaamheid van onze tegels maakt ze geschikt voor dagelijks gebruik. Wandtegels geschikt voor de keuken zijn bestand tegen vlekken en kunnen moeiteloos worden gereinigd, waardoor ze een slimme keuze zijn voor de achterwand van jouw keuken. Niet elke tegel is even geschikt voor de (achter)wand, dus we staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste wandtegel.

Betaalbare wandtegels voor jouw keukenmuur

Op zoek naar de ideale wandtegel voor jouw keuken? Bij Tegeloutlet Asten bieden we een uitgebreide collectie tegen eerlijke prijzen, direct ingekocht bij fabrieken in Spanje, Portugal en Italië. Hierdoor kunnen we kwalitatieve wandtegels aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Naast wandtegels hebben wij ook vloertegels en vloertegels voor de keuken.

Een ruim assortiment wandtegels voor in de keuken

In onze showroom in Asten vind je verschillende stijlen wandtegels, van eigentijds tot klassiek. We zijn er om je te begeleiden bij het kiezen van de beste wandtegel voor jouw keuken. In onze showroom staan we klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is uitstekend bereikbaar vanuit omliggende regio's zoals Helmond, Deurne, Weert, Veghel, Someren en Eindhoven. Zien we je snel?

wandtegels keuken