Kwalitatieve vloertegels voor de keuken van Tegeloutlet Asten: een betaalbare nieuwe keukenvloer

Ben je op zoek naar goedkope vloertegels om jouw keuken een nieuwe look te geven? Ontdek hoe de vloertegels van Tegeloutlet Asten jouw keuken naar een hoger niveau tillen en waarom onze tegels een slimme keuze zijn.

De duurzame keuze voor jouw keuken: kwalitatieve vloertegels

Of je nu een klassieke uitstraling of een moderne keuken wilt, vloertegels zijn een duurzame keuze voor keukens dankzij hun veelzijdigheid en robuuste eigenschappen. De duurzaamheid van onze tegels van gerenommeerde merken is een belangrijke reden om voor tegels in de keuken te kiezen. Vloertegels zijn bestand tegen slijtage door dagelijks gebruik in de keuken. Zo zijn ze eenvoudig schoon te maken en de meeste vloertegels kunnen goed tegen gemorste vloeistoffen of voedselresten. Hierdoor zijn vloertegels een verstandige keuze voor ruimtes die dagelijks intensief worden gebruikt, zoals de keuken. We helpen je graag bij het kiezen van een tegel die geschikt is voor intensief gebruik in de keuken.

Portugese vloertegels voor een statement in jouw keuken

Ben je op zoek naar een statement? Wat dacht je van Portugese vloertegels in de keuken? Het unieke patroon en de levendige kleuren van Portugese tegels voegen karakter toe aan jouw keuken, waardoor het een unieke ruimte wordt om te koken en te genieten.

Landelijke vloertegels: authentieke warmte en sfeer in jouw keuken

Voor liefhebbers van een rustieke en landelijke keuken zijn vloertegels een perfecte keuze. Met warme en rustieke tegels creëer je snel een landelijke en huiselijke sfeer in jouw keuken. Bij Tegeloutlet Asten vind je een uitgebreid assortiment kleuren en texturen om de perfecte landelijke vloertegels voor jouw keuken te kiezen.

Kies voor betaalbare vloertegels voor jouw keuken

Op zoek naar de ideale vloertegel voor jouw keuken? Bij Tegeloutlet Asten vind je een uitgebreide collectie tegen eerlijke prijzen, rechtstreeks ingekocht van fabrieken in Spanje, Portugal en Italië. Hierdoor maken we minder kosten, waardoor jij een scherpe prijs betaalt voor je nieuwe keuken vloertegels.

Een ruim assortiment vloertegels voor in de keuken

Bij Tegeloutlet Asten hebben we een breed scala aan keuken tegels in diverse stijlen, van strak en modern tot landelijk. Wij begrijpen dat de keuze moeilijk kan worden met een groot assortiment. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte tegel voor jouw keuken. In onze showroom staan we klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is uitstekend bereikbaar vanuit omliggende regio's zoals Helmond, Deurne, Weert, Veghel, Someren en Eindhoven. Zien we je snel?

tegels opgesteld in de showroom