Goedkope (kleine) vierkante tegels, zonder in te leveren in kwaliteit

Op zoek naar goede vierkante tegels, zonder te veel te betalen? Bij Tegeloutlet Asten hebben we tegels van de beste merken voor een eerlijke prijs. Wij kopen onze tegels direct in bij de beste fabrieken in Spanje, Portugal en Italië. Hierdoor hebben we geen tussenhandelaar, waar normaal gesproken veel kosten naartoe gaan. Doordat we minder kosten maken, kunnen we dit ook door laten klinken aan de klant. Daarom profiteer je van de beste tegels voor een goede prijs! Ben je dus op zoek naar goede vierkante tegels, zonder te veel te betalen? Dan zit je bij Tegeloutlet Asten goed!

Een groot assortiment grote en kleine vierkante tegels

Of je nu houdt van een eigentijdse uitstraling of juist liefhebber bent van klassieke ontwerpen, Tegeloutlet Asten biedt een groot assortiment aan vierkante tegeltjes. Hierdoor hebben we voor ieder project geschikte vierkante tegeltjes. Zo loop je altijd de deur uit met een tegel die bij jouw persoonlijke stijl past. We snappen dat een keuze maken erg moeilijk kan zijn, zeker als er zoveel keuze is. Daarom staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte vierkante tegeltjes.

Bezoek Tegeloutlet Asten

Onze vierkante tegels zijn de beste keuze als je op zoek bent naar de beste tegels voor een eerlijke prijs. Bezoek onze showroom in Asten en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw volgende project. In onze showroom staan we klaar om jou te helpen bij het maken van de beste keuze. Kom dus gerust een keer langs om inspiratie op te doen! We staan met veel plezier voor je klaar op de volgende dagen: 

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is goed bereikbaar vanuit de regio. Vanuit onder andere Helmond, Deurne, Eindhoven of Weert ben je zo bij ons!

Hoogwaardige vierkante tegels, lage prijzen

Wij focussen erop dat we hoogwaardige grote en kleine vierkante tegels aanbieden voor een lage prijs. Dit doen we door onze inkopen direct te doen bij de fabrieken in het buitenland. Dit leidt tot lagere kosten aan onze kant en dat kunnen we laten doorklinken in de prijs die jij betaalt voor je nieuwe vierkante tegeltjes. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige tegels die lang meegaan voor een scherpe prijs. Voor welke vierkante tegels kies jij?

combinatie van verschillende tegels