Verfraai je ruimte dankzij sfeervolle houtlook tegels

Op zoek naar vloer- of wandtegels die de warme uitstraling van hout bieden, zonder de bijkomende zorgen van intensief onderhoud? Wat dacht je van houtlook tegels: dankzij tegels met houtlook haal je een knusse, natuurlijke sfeer in huis.

Wat zijn houtlook tegels?

Houtlook tegels zijn gemaakt om net op echt hout te lijken. Op een houtlook tegel vind je daarom vaak een houtnerf die je kunt zien én voelen, net als bij echt hout. Met houtlook tegels krijg je dus de warme en natuurlijke uitstraling van echt hout. Tegels met een houtmotief zijn verkrijgbaar in diverse soorten. Denk aan verschillende formaten en kleuren. Zo is er altijd een houtlook tegel die past bij jouw project.

De voordelen van tegels met een houtnerf

Naast dat houtlook tegels natuurlijk enorm mooi zijn, hebben deze tegels nog meer voordelen. Tegels met een houtmotief mixen de stijl en het gevoel van hout, met de praktische voordelen van een tegelvloer. Tegels zijn in tegenstelling tot een houten vloer namelijk beter bestand tegen krassen en beschadigingen. Bovendien zijn ze vochtbestendig, waardoor je ze moeiteloos in de badkamer, keuken of zelfs buiten kunt gebruiken. Tot slot, maak je de houtlook tegels eenvoudig en snel schoon en vragen ze weinig onderhoud. Houtlook tegels voegen extra warmte en charme toe aan elke ruimte en bieden de warmte die je zoekt, zonder de beperkingen van traditioneel hout. Kies dus voor tegels met een houtmotief als je houdt van de stijl van hout, maar ook wil genieten van de praktische voordelen.

houtlook tegel in de badkamer

Kies voor tegels met een houtlook

Op zoek naar de perfecte vloer- of wandtegel om de ruimte een rustieke sfeer te geven? Dan zijn houtlook tegels van Tegeloutlet Asten precies wat je zoekt. Met een mooie collectie houtlook tegels die de warme uitstraling van hout nabootsen, zit je hier goed. Wij kopen onze tegels direct bij de fabrieken in Spanje, Portugal en Italië, zodat er geen tussenhandel is. Hierdoor maken we minder kosten, wat we door kunnen laten klinken in een scherpe prijs die jij betaalt voor je tegels met een houtlook. Zo bieden we onze tegels aan voor een eerlijke prijs, zonder dat de kwaliteit eronder lijdt.

Een mooi assortiment houtlook tegels

Tegels met een houtlook bieden veelzijdigheid en creatieve vrijheid. Of je nu een voorkeur hebt voor strak en modern of juist voor een landelijke uitstraling, bij Tegeloutlet Asten hebben we een breed scala aan houtlook tegels in diverse stijlen. Dankzij houtlook tegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij begrijpen dat de keuze daardoor ook moeilijk kan worden. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte houtlook tegel voor jouw project. In onze showroom staan we klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze.

Bezoek onze showroom in Asten

Het is natuurlijk het fijnst om de tegels met houtnerf zelf te kunnen zien en voelen. Bezoek daarom onze showroom in Asten en vind de perfecte tegels met een houtlook voor jou. We staan met plezier voor je klaar op deze dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is uitstekend bereikbaar vanuit omliggende regio's zoals Helmond, Deurne, Weert, Someren en Eindhoven. Zien we je snel?

bella italie forest brown