Grote tegels voor de woonkamer kopen?

Ben jij op zoek naar een manier om jouw woonkamer om te toveren tot een ruime kamer vol stijl? Dan zijn grote tegels in je woonkamer precies wat je nodig hebt. Grote tegels brengen veel voordelen met zich mee en je vindt ze gemakkelijk en goedkoop bij Tegeloutlet Asten. Wij kopen onze tegels direct bij de fabrikanten in Spanje, Portugal en Italiƫ. Zo kunnen we een hoge kwaliteit verzekeren. Doordat we direct bij de fabrikant inkopen, kunnen we de kosten laag houden.

Een ruimtelijke woonkamer door grote tegels

Helaas is het niet mogelijk om een ruimte letterlijk te vergroten door grotere tegels te plaatsen. Wel is het mogelijk om je ruimte optisch groter te laten lijken. Met grote tegels in je woonkamer bereik je dit effect. Door het formaat van de tegels krijg je een vloer die gevoelsmatig naadloos overloopt, wat een gevoel van ruimtelijkheid creƫert. Hierdoor maken grote tegels je woonkamer gevoelsmatig groter. Denk aan grote tegels voor de woonkamer van 80x80 of 60x60 centimeter.

Eenvoudig te onderhouden tegels

Het hebben van grote tegels in je woonkamer heeft ook veel praktische voordelen. Zo zijn ze makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Door de grote tegels zijn er minder voegen nodig in je woonkamer, waardoor er minder kans op vuilophoping en schimmelvorming is. Hierdoor wordt je vloer minder snel vies en dat scheelt jou weer werk. Met een simpele veeg of dweil blijft jouw vloer moeiteloos schoon en fris.

Tijdloos en stijlvol

Grote tegels in je woonkamer zijn niet alleen heel praktisch en handig, maar ook nog eens heel stijlvol. De grote tegels toveren jouw woonkamer om tot een moderne kamer. Grote goedkope vloertegels voor in je woonkamer zijn bij Tegeloutlet Asten verkrijgbaar in verschillende texturen, afwerkingen en kleuren. Zo zit er altijd iets bij dat perfect bij jouw interieur en stijl past. Bezoek dus snel eens onze showroom en kies jouw nieuwe tegels uit.

Grote tegels voor de woonkamer koop je bij Tegeloutlet Asten

Bezoek onze showroom in Asten voor meer informatie over onze grote tegels voor in de woonkamer. Maak een afspraak en dan maken wij graag voldoende tijd voor je vrij. Onze specialisten beantwoorden al je vragen over ons assortiment. We staan met enthousiasme voor je klaar op de volgende dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is uitstekend bereikbaar. Vanuit omliggende plaatsen zoals Eindhoven, Someren, Deurne, Helmond en Veghel ben je er zo.

Showroom overzicht