Haal voordelig kwaliteit in huis met tegels van 80x80 van Tegeloutlet Asten

Ben je op zoek naar tegels van 80x80 die niet alleen van de beste kwaliteit zijn, maar ook nog eens goed zijn voor je portemonnee? Dan zit je goed bij Tegeloutlet Asten. Wij bieden hoogwaardige tegels van 80x80 tegen scherpe prijzen. Laat je inspireren door ons assortiment en vind de 80x80 tegels die het beste passen bij jouw project.

Optisch meer ruimte met tegels van 80x80

Tegels van 80x80 zijn ruim en groot, waardoor je ruimte er groter en ruimer uit zal zien. Of je nu een kleine badkamer of een grote woonkamer wilt renoveren, een tegel van 80x80 tilt je interieur naar een hoger niveau. Door de grootte van tegels van 80x80 heb je ook minder voegen. Minder voegen betekent dat het makkelijker te onderhouden is en dat je het gemakkelijker schoonhoudt. Ook zorgt dit ervoor dat je over het algemeen minder last hebt van vuil- en vochtproblemen, waardoor je vloer langer mooi blijft. Daarnaast geeft dit ook een naadloze uitstraling, wat er strak uitziet.

Waarom 80x80 tegels van Tegeloutlet Asten?

Bij Tegeloutlet Asten begrijpen we dat het vinden van de juiste tegel lastig kan zijn. Wij helpen je daarom ook graag bij het maken van de juiste keuze. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de branche en zijn graag jouw vertrouwde partner voor kwaliteitstegels tegen lage prijzen. Ons assortiment bestaat uit tegels van de beste merken. In onze showroom in Asten kun je rustig rondneuzen en zelf de tegels zien en voelen. Daarnaast kunnen we de meeste tegels direct leveren, dus je hoeft nooit lang te wachten op je nieuwe tegels. We staan met veel plezier voor je klaar op de volgende dagen: 

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Hoeveel tegels van 80x80 gaan er in een vierkante meter?

Het antwoord is afhankelijk van in welk legpatroon je de tegels legt. Leg je de 80x80 tegels in volsteen verband, dan passen er 1,25 tegels van 80x80 in een vierkante meter. Gebruik je een ander legpatroon, dan kan het verschillen. In dat geval kan je ook bij ons terecht voor advies en helpen we je graag. Graag meer tegels per vierkante meter? Overweeg dan onze tegels van 50x50 of 60x60.

Kwaliteit tegels voor een eerlijke prijs

Wij elimineren bewust de tussenhandel in ons inkoopproces. We kopen onze tegels van 80x80 rechtstreeks bij de fabrieken in Spanje, Portugal en Italië. Door de tegels direct daar in te kopen besparen we veel onnodige kosten. Hierdoor kunnen we topkwaliteit tegels aanbieden tegen betaalbare prijzen. Bezoek binnenkort nog onze showroom en ontdek ons assortiment aan 80x80 tegels. Tot snel in onze showroom!

Showroom overzicht