Tegels kopen voor een scherpe prijs dichtbij Venray

Als je op zoek bent naar goedkope tegels in de buurt van Venray, dan is Tegeloutlet Asten de juiste winkel voor jou. Wij hebben scherp geprijsde tegels van uitstekende kwaliteit die afkomstig zijn van fabrikanten uit Italië, Portugal en Spanje. Of je nu een liefhebber bent van strak, modern design of een landelijke uitstraling, in onze showroom vind je tegels in alle stijlen. Als je in Venray woont en op zoek bent naar goedkope tegels in de buurt, dan is Tegeloutlet Asten ideaal voor jou!

Tegels kopen in de buurt van Venray

Bij Tegeloutlet Asten vind je voordelige vloer- en wandtegels van hoge kwaliteit die een goede optie zijn als je op zoek bent naar de juiste tegels. Wij bieden een ruim assortiment betaalbare en kwalitatieve tegels van bekende merken in onze showroom in de buurt van Venray. Of je nu op zoek bent naar tegels van verschillende materialen, kleurstellingen, stijlen of formaten, je vindt het allemaal bij ons. Door te kopen bij Tegeloutlet Asten ben je verzekerd van hoogwaardige tegels voor mooie prijzen. Ben jij op zoek naar superieure en betaalbare tegels in de buurt van Venray? Dan ben je bij Tegeloutlet Asten aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor Tegeloutlet Asten?

We begrijpen bij Tegeloutlet Asten dat het kiezen van de juiste tegel een uitdagende taak kan zijn. Daarom helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Met een grote selectie kwalitatieve, betaalbare tegels van degelijke merken die rechtstreeks afkomstig zijn uit fabrieken in Italië, Portugal en Spanje, hebben wij altijd een tegel die past bij jouw wensen. In onze showroom dicht bij Venray kun je ons aanbod bekijken en inspiratie opdoen. Wij nemen de tijd om er samen met jou voor te zorgen dat je de juiste tegels vindt. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen bij het kopen van nieuwe tegels. Of je nu in Venray woont of ergens anders in de regio, je bent van harte welkom bij ons in Asten!

Hoe kunnen jullie de tegels goedkoop verkopen?

Omdat we onze tegels rechtstreeks inkopen bij fabrieken in Italië, Portugal of Spanje zijn er geen onnodige tussenpersonen betrokken. Hierdoor kunnen we mooie, hoogwaardige tegels van bekende merken tegen scherpe prijzen verkopen. Ben je geïnteresseerd in onze tegels? Breng dan een bezoek aan onze ruime showroom van 350 vierkante meter gelegen op korte afstand van Venray!

Meer weten over onze tegeloutlet in de buurt van Venray?

Als je graag meer wil weten, dan ben je van harte welkom om eens naar onze showroom te komen. Kom langs en laat je verrassen door onze grote collectie! Vanuit Venray bereik je onze tegeloutlet in een klein half uur. We staan met plezier voor je klaar op deze dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Goede bereikbaarheid in regio Venray

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de regio van Venray, denk aan Helmond, Someren en Deurne. Zien we je snel?

Wat is de levertijd van de tegels?

Tegeloutlet Asten heeft een groot assortiment tegels direct op voorraad. Veel tegels kun je dus direct meenemen naar Venray! Lukt dat niet? We helpen je graag om de tegels veilig bij je in Venray te krijgen. Daarom is bezorging ook mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

kleine tegeltjes in allerlei kleuren