Tegel outlet in de buurt van Venlo

Voor een tegel outlet in de buurt van Venlo bij je bij Tegeloutlet in Asten aan het goede adres. Kom langs bij onze tegeloutlet voor een goede selectie aan betaalbare tegels van bekende merken. We hebben de tegels direct ingekocht vanuit Portugal, Spanje en Italië. Ons outlet assortiment bevat veel stijlen, dus of je nu een landelijk of moderne inrichting hebt, we hebben de juiste tegels voor jou. Als je in Venlo woont en op zoek bent naar een outlet met tegels zijn wij dus een geschikte partij. Zien we je snel?

Hoe kunnen jullie de tegels goedkoop verkopen?

We kunnen onze tegels in de outlet goedkoper verkopen door geen onnodige partijen bij de inkoop betrokken zijn. We kopen onze tegels rechtstreeks bij fabrieken in Portugal, Spanje of Italië. Op deze manier verkopen we mooie, kwalitatief hoogwaardige tegels van toonaangevende merken tegen outlet prijzen. Dus als je op zoek bent naar een outlet met tegels, bezoek dan onze showroom van ruim 350 vierkante meter die op korte afstand van Venlo ligt!

Ons adres is Ommelseweg 44a, 5721 WV in Asten. Vanuit Venlo bereik je onze tegeloutlet in ongeveer 30 minuten. We staan met plezier voor je klaar op deze dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

Op maandag en zondag zijn wij gesloten.

Goede bereikbaarheid in omgeving Venlo

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in de regio van Venlo, denk aan Helmond, Someren en Uden. Zien we je snel?

Waarom kiezen voor Tegeloutlet Asten?

Het kiezen van de juiste tegel kan een hele uitdaging zijn. Bij Tegeloutlet Asten helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. We hebben een grote selectie voordelige, hoogwaardige tegels van bekende merken in ons assortiment - rechtstreeks afkomstig uit fabrieken in Portugal, Spanje en Italië. Door het brede aanbod en stijlen is er altijd een tegelsoort die perfect bij jouw stijl past. Kom naar onze showroom in Asten dichtbij Venlo om ons aanbod tegels te bekijken en om inspiratie op te doen! We nemen altijd de tijd om samen met jou door alle opties te gaan totdat je precies de tegels vindt die je zoekt; daarnaast staan ​​we altijd klaar om vragen te beantwoorden en je advies te geven over het kopen van nieuwe tegels. Of je nu in Venlo woont of elders in regio Venlo, je bent van harte welkom bij onze outlet in Asten!

Tegels kopen dichtbij Venlo

Als je tegels wil kopen die betaalbaar én van hoge kwaliteit zijn, ontvangen we je graag in onze outlet. We hebben een ruim assortiment tegels in allerlei materialen, stijlen, kleuren en formaten. In onze tegeloutlet dichtbij Venlo koop je schitterende tegels voor mooie prijzen. Dus als je op zoek bent naar kwalitatieve, betaalbare tegels in de buurt van Venlo, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

kleine tegeltjes in allerlei kleuren