Verfraai iedere ruimte met tegels met een patroon

Wil je jouw muren of vloeren opfleuren? Dan zijn de tegels met patroon van Tegeloutlet Asten iets voor jou. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment tegels met een patroon aan, zodat er altijd iets tussen zit wat bij jouw stijl past. Wij kopen onze tegels direct bij de fabrieken in Spanje, Portugal en Italië, zodat er geen tussenhandel is. Hierdoor maken we minder kosten, wat we door kunnen laten klinken in een scherpe prijs die jij betaalt voor je tegels met een patroon. Zo kunnen we onze tegels aanbieden voor een eerlijke prijs, zonder dat de kwaliteit eronder lijdt.

Een groot assortiment tegels met patroon

Tegels met een patroon bieden veelzijdigheid en creatieve vrijheid. Of je nu houdt van een strakke, moderne stijl, of meer van een landelijke stijl. Bij Tegeloutlet Asten hebben we tegels met een patroon in veel verschillende stijlen. Zo zit er altijd iets tussen wat bij jouw interieur past. Met deze verschillende tegels met een patroon zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Wij begrijpen dat de keuze daardoor ook moeilijk kan worden. Het kiezen van de juiste tegels met een patroon is erg belangrijk en daarom helpen we je hier graag bij. In onze showroom staan we klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze.

Bezoek onze showroom in Asten

Het is natuurlijk het fijnst om zelf de tegels te kunnen zien en voelen. Bezoek daarom eens onze showroom in Asten en vind de perfecte tegels met een patroon voor jou. Ook als je nog niet weet waarnaar je op zoek bent, staan wij klaar om je te helpen bij het maken van je keuze. We staan met veel plezier voor je klaar op de volgende dagen: 

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Onze showroom is goed bereikbaar vanuit de regio. Vanuit onder andere Helmond, Deurne, Eindhoven of Weert ben je zo bij ons!

Betaalbare kwaliteit in onze tegels met een patroon

Bij Tegeloutlet Asten geloven we in het bieden van betaalbare kwaliteit. Onze tegels met een patroon zijn een mooi voorbeeld van hoe wij de mooiste en beste tegels bieden, maar dan voor een eerlijke prijs. Wij zorgen ervoor dat onze tegels direct uit de fabriek komen, zonder tussenstops. Dat betekent dat het ons minder kost, doordat we geen tussenhandel hebben. Dat merk je vervolgens weer in de prijs van onze tegels. Zo weet je zeker dat wanneer je kiest voor tegels met een patroon van Tegeloutlet Asten, dat je een tegel krijgt van hoge kwaliteit. Je bespaart in de aankoop en ze gaan ook nog eens lang mee.

combinatie van verschillende tegels