Goedkope tegels kopen in de buurt van Uden?

Ben je op zoek naar goedkope tegels in de buurt van Uden? Breng dan eens een bezoek aan onze tegeloutlet. Bij Tegeloutlet Asten dichtbij Uden vind je tegels van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Zo profiteer je van goedkope tegels zonder in te leveren op goede kwaliteit.

Bezoek onze tegeloutlet nabij Uden

Wij staan ​​voor je klaar in onze showroom dichtbij Uden. Ben je op zoek naar grote tegels of kleine tegels. Wij verkopen vloertegels en wandtegels. Maar ook mozaïek tegels of natuursteen zijn bij ons te vinden. Wij hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de tegelbranche. Ervaar zelf ons uitgebreide assortiment goedkope tegels tijdens een bezoek aan onze showroom van ruim 350 m2. Dus als je op zoek bent naar tegels voor een mooie prijs in de omgeving van Uden, dan kun je terecht bij Tegeloutlet Asten.

Onze showroom in de buurt van Uden is geopend op

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

Goede bereikbaarheid in regio Uden

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte tegels voor je project, is het wel zo fijn als de locatie waar je de tegels koopt makkelijk te bereiken is, toch? Gelukkig is onze tegeloutlet goed bereikbaar vanuit verschillende plekken in regio Uden, denk aan Helmond, Schijndel en Eindhoven. Zien we je snel?

Waarom is het mogelijk om de tegels goedkoop te kopen?

Tegels in ons assortiment komen direct uit fabrieken in Spanje, Italië en Portugal. Door de rechtstreekse inkoop bij deze fabrieken is er geen tussenhandel. Dat maakt het mogelijk om tegels van hoge kwaliteit en bekende merken tegen scherpe prijzen te verkopen. In onze ruime showroom in Asten presenteren wij je graag ons mooie aanbod. Dus als je op zoek bent naar goedkope en kwalitatief hoogwaardige tegels van bekende merken breng dan een bezoek aan tegeloutlet Asten dichtbij Uden.

Wat is de levertijd van de tegels?

Door onze grote voorraad hebben we de meeste tegels direct op voorraad. Dat betekent dat je de tegels van je dromen direct mee kunt nemen naar Uden. Bezorgen is natuurlijk ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen je graag om de tegels veilig bij je thuis in Uden te krijgen.

tegels display