onk

Vloertegels voor je woonkamer haal je goedkoop bij Tegeloutlet Asten

Ben je op zoek naar mooie vloertegels voor je woonkamer, maar wil je niet te veel betalen? Bij Tegeloutlet Asten hebben we vloertegels van topkwaliteit, maar dan voor een outletprijs. Wij hebben een groot assortiment vloertegels voor je woonkamer. Zo hebben we bijvoorbeeld moderne vloertegels en keramische vloertegels. Wat je stijl ook is, bij Tegeloutlet Asten hebben we de ideale vloertegels voor jouw woonkamer. Wij halen onze vloertegels direct vanuit de fabrieken in Spanje, Portugal en Italië. Doordat wij de tegels direct bij de fabrikant halen, hebben we geen tussenpersoon nodig. Dit merk je in de prijs. Zo maken wij vloertegels voor de huiskamer betaalbaar.

Een stijlvolle tegelvloer in je woonkamer

Met onze diverse vloertegels voor in de woonkamer zit er altijd iets tussen voor jou. Heb je een strak en modern interieur, dan passen onze moderne vloertegels in jouw woonkamer. Moderne vloertegels in je woonkamer zijn namelijk perfect voor ruimtes met minimalistische ontwerpen. Moderne vloertegels brengen een gevoel van verfijning en stijl in je woonkamer.

Houd je niet van modern en eigentijds? Ook dan hebben we de perfecte vloertegel voor jouw woonkamer. We hebben bijvoorbeeld ook keramische vloertegels voor de woonkamer. Deze vloertegels geven je ruimte een natuurlijke houtlook of een unieke betonlook. Keramische vloertegels zijn perfect voor in de woonkamer, omdat ze duurzaam zijn, eenvoudig te onderhouden en perfect zijn voor dagelijks gebruik. Naast moderne en keramische vloertegels hebben we nog veel meer vloertegels voor de woonkamer. Zo hebben we regelmatig ook restpartijen met vloertegels. Wat je stijl ook is, bij Tegeloutlet Asten vind je jouw perfecte vloertegels. Zo creëer jij een stijlvolle tegelvloer in jouw woonkamer.

Hoge kwaliteit vloertegels voor de huiskamer tegen een outletprijs

De vloertegels voor de woonkamer uit ons assortiment kopen we direct in bij de fabrikant. Hierdoor kunnen we een goede kwaliteit van de tegels garanderen, terwijl we de prijs laag houden. Naast dat onze vloertegels van goede kwaliteit zijn, zijn ze ook erg gemakkelijk te onderhouden. Zo ben je minder tijd kwijt met het onderhouden van de vloertegels in je woonkamer en meer met genieten van de stijlvolle tegelvloer in je woonkamer of keuken.

Bezoek onze showroom in Asten

Voordat je een tegelvloer voor je huiskamer koopt, is het natuurlijk fijn om de tegels te kunnen zien en aanvoelen. Daarom kun je onze showroom bezoeken. Wij staan met enthousiasme klaar om je vragen te beantwoorden op de volgende dagen:

Dinsdag & vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag & donderdag: op afspraak (Afspraak maken? Bel ons op 0493-696542)
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Op maandag & zondag zijn wij gesloten

Ons adres: Ommelseweg 44a, 5721 WV Asten

grijze tegels